Sähköpostiosoite kampanja

Terveiset!

Täältä sukuseuran arkiston uumenista.. Olemme aloittaneet pitkän työn uuden sukuluettelon laatimiseksi.. Sen tärkeimpiä osia ovat nimien lisäksi, syntymäpäivät ja yhteystiedot.. Varsinkin SÄHKÖPOSTIOSOITTEITA KAIVATAAN!!! Moni teistä onkin varmaan jo tutustunu meidän internet-projektiin, yksi sen tarkoituksista on helpoittaa ja nopeuttaa tiedon kulkua. Tämä taas tapahtuu luontevasti sähköpostin välityksellä. Siksi toivoisinkin että LÄHETTÄISITTE SÄHKÖPOSTIOSOITTEENNE meille, että saisimme homman pyörimään.Mihin sitten tarvitsemme teidän sähköpostiosoitteita? Hyvä kysymys! Tarkoitus on käyttäen sähköpostia hyväksi saattaa sukua lähemmäksi ja saada tiedonkulku ajan hermolle! Tässä muutamia kehitteillä olevia projekteja ja tavoitteita asian tiimoilta:

Eli tarttukaa toimeen ja pistäkää osoitteita tulemaan! Lisäksi uuden luettelon laadinnan yhetydessä olemme kiinostuneita muista muutoksista yhteystietoihinne.. Osoitteen muutos, perheen lisäykset/muutokset ym. Eli jos em. ovat muuttuneet niin ilmoitathan siitä meille..

KLIKKAA TÄSTÄ JA LÄHETÄ HALAUMASI TIEDOT

TÄRKEÄÄ: Tiedot tulevat VAIN sukuneuvoston käyttöön ja niitä ei julkaista eikä luovuteta ulkopuolisille. Voit myös auttaa minua lähettämällä teillä tiedossa olevia osoitteita, että pystyn ottamaan heihin yhteyttä asian suhteen!

Kiitos Avustasi ja Hyvää alkanutta vuotta 2001!!

Janne Saukkonen

>> Takaisin