Joulutervehdys
Joulukuu 2003

Hyvät Sukuseuramme jäsenet

Hyvää joulua ja onnellista tulevaa vuotta 2004 kaikille jäsenillemme.

Toivon, että sukuseuramme toiminta jatkuisi yhtä vireänä kuin tähänkin asti. Elämämme kansainvälistyy, yhteydet nopeutuvat ja työtehtävät ulottuvat monilla jo nyt kaikkialle maailmaan. Tämä edellyttää myös seuramme jatkuvaa uusiutumista ja nuorten jäsenten mielipiteiden huomioon ottamista.

On hyvä muistaa, että sukujuuret ovat tärkeitä sekä äidin että isän puolelta.Suvussamme äitien merkitys on ollut ratkaisevan tärkeä.

Ensimmäistä kertaa vietän Ailan kanssa joulun ulkomailla Alppien tuntumassa. Hiukan haikealta tämä päätös aluksi tuntui, mutta nyt sitä jo mielenkiinnolla
odotamme.

Parhain terveisin,


Joulun 2003 kynnyksellä taiteilija Mussa Chiwaulan teoksen edessä. Tapasin hänet Malawissa 1970-luvun alussa maan silloisessa pääkaupungissa Zombassa. Taiteilija oli asettanut edustavan kokoelman tauluistaan torille, ja oli maalaamassa uutta työtä pitämällä pensseliä suussaan.

Mussa Chiwaula on esimerkki ihmisestä, jota vaikeudet eivät lannista. Vammoistaan ja puutteistaan huolimatta, kädettömänä nuoruudestaan asti, Chiwaula sanoi olevansa
onnellinen ja elämäänsä tyytyväinen. Hän totesi myös, että "ystävät auttavat tarvittaessa, ja minulla on kaikkea mitä tarvitsen".

Chiwaulalla oli ollut näyttelyjä kotimaansa ohella myös Euroopassa, mm Lontoossa.

>> Takaisin